Inmeten

Vooraf precies weten waar je aan toe bent

  • Voorkom giswerk
  • Advies op locatie
  • Door heel NL

Wilt u hulp bij het inmeten?

Al u twijfelt om op een juiste manier de maten op te nemen van bijvoorbeeld uw kozijnen, uit- en aanbouw of andere afmeting die u nauwkeurig nodig heeft, laat het meten dan aan Alusta over.

Voor een vast bedrag komt onze expert inmeten, en zijn wij dus verantwoordelijk voor de juiste maatvoering. We hebben ruime ervaring in uiteenlopende projecten die wij voor aannemers en middelgrote bouwondernemingen uitvoeren.

Tijdens het inmeten zullen onze experts u gelijk adviseren over de juiste materialen, diktes, coatings en best mogelijke montagewijze. Samen zorgen we dus voor een perfect eindresultaat!

Een ander voordeel van een professionele inmeting door Alusta is dat u voorkomt, dat er achteraf verschillen ontstaan en er herstelwerkzaamheden (en waarmee dus extra kosten) moeten plaatsvinden.

PHOTO-2022-12-05-16-58-16

Wat kost inmeten van profielen en zetwerken?

Inmeten doen wij door heel Nederland en de kosten starten vanaf € 250,00 excl. 21% BTW.

Dit bedrag is afhankelijk van de te rijden afstand, gemeten vanaf Wateringen in het Westland.

Mocht na het inmeten het hele project aan Alusta bv worden uitbesteed, dan worden de meetkosten meegenomen in de offerte en vervallen deze. Laat u de werkzaamheden niet door Alusta uitvoeren, dan betaald u de meetkosten wel.

Montage en installatie

Wilt u ook de montage door Alusta laten uitvoeren? Dat kan uiteraard! Wij ontzorgen graag volledig.

Inmeten en monteren door Alusta en via onze dochter zetwerk.nl fabriceren en zetten wij alle materialen daarnaast ook nog eens in eigen huis. Wilt u meer informatie of advies?